Later Young Koishow in Berlijn

75 prijzen tijdens Later Young Koishow in Berlijn

Yoshikigoi bleken MEER dan succesvol tijdens de Later Young Koishow in Berlijn afgelopen weekend. Buiten de koi die direct vanaf de farm ingezet werden waren er ook diverse klanten die koi ingezet hebben.

Na afloop en bekendmaking van de volledige uitslag hebben we alle prijzen, die gewonnen zijn door Yoshikigoi gekweekt op de Yoshikigoi Farm, bij elkaar opgeteld.

Wij kwamen tot een onvoorstelbaar aantal van maar liefst 75 prijzen!!!

Jullie kunnen je wel voorstellen dat we meer dan een klein beetje trots zijn op dit geweldige resultaat. Niet in het minst door het feit dat deze show volledige gejureerd werd door Japanse juryleden, kwekers wel te verstaan. De juryleden in kwestie waren;

– Futoshi Mano ( Dainishi ),
– Manabo Ogata and
– Senichi Mano- Izumiya Koifarm.

Het feit dat onze Yoshikigoi door deze drie Juryleden beoordeeld werden en zoveel prijzen wonnen betekent meer voor ons dan we onder woorden kunnen brengen. Voor zover wij weten is dit de aller eerste show buiten Japan waar exclusief door Japanse juryleden gejureerd werd.

Dit feit maakt het winnen van zoveel awards voor ons nog veel specialer. Wij willen Futoshi Mano, Manabo Ogata and Senichi Mano dan ook heel erg bedanken omdat zij ons één van de meest onvergetelijke momenten in ons bestaan als koi kwekerij hebben geschonken.

Wij willen tevens gebruik maken van dit moment om de organisatie en alle vrijwilligers te bedanken die de Later Young Koishow in Berlijn mogelijk maakten.

Om te beginnen tonen wij alvast twee foto’s van prijswinnende Yoshikigoi.
Als eerste wonnen we weer een Most Unique Award met een Sansai Kumonryu van 62 cm. Deze vis is dus nog GEEN 3 jaar.  Als tweede tonen we een in onze ogen schitterende Kujaku die gekozen werd tot Best in Variety.


Binnenkort plaatsen we meer foto’s en een overzicht van de gewonnen prijzen.