De filosofie van het Yoshikigoi koivoer.

prijs-kwaliteitYoshikigoi koivoer is met de grootst mogelijke zorg ontwikkeld en op de markt gebracht met als doelstelling het welzijn en de ontwikkeling van Koi te verbeteren. Optimale ontwikkeling op onze waterwaarden omdat veel koivoer soorten die momenteel op de markt zijn niet 100% uitgebalanceerd zijn.

Yoshikigoi koivoer was voorheen niet verkrijgbaar op de markt omdat eerst jarenlang nieuwe ontwikkelingen en onderzoeken gedaan moesten worden alvorens besloten werd het koivoer tegen haast kostprijs aan te bieden. Het voordeel is dat de yoshikigoifarm alleen al tonnen van dit koivoer op hun farm gebruikt en daardoor het voer op de laagst mogelijke prijs kan laten produceren.

Ons doel

Ons doel was dus om een koivoer op de markt te brengen dat slechts een fractie kost van andere zeer kostbare koivoeders die niet één maar vaak twee keer zo duur zijn. Een ander zeer belangrijk punt was ook om ervoor te zorgen dat het Yoshikigoi koivoer voorzien werd van een kleurversterker die het wit niet aantast en alle andere pigmenten optimaliseert. Wij hebben ernaar gestreefd een goed en betaalbaar top koivoer te ontwikkelen aangepast aan onze waterwaardes dat aan alle hoge eisen voldoet. Hierin zijn wij naar onze overtuiging dan ook buitengewoon goed geslaagd. Daarbij hebben wij de belangrijkste kwaliteitseisen niet uit het oog verloren.

Wij adviseren U ons zomer koivoer vanaf 15 graden watertemperatuur te gebruiken.

Het Yoshikigoi koivoer is een geheel eigen samenstelling en uitsluitend in deze verpakkingen verkrijgbaar. Dat betekent dat Yoshikigoi koivoer uitsluitend en alleen op onze wensen is samengesteld en dus geen basis samenstelling is van grote voerproducenten. Yoshikigoi koivoer was en is daarom niet verkrijgbaar in andere verpakkingen en of verkrijgbaar bij andere voeding-merken.

Dat maakt Yoshikigoi koivoer tot een 100% eigen en uniek voer.